-12%
, ,

BEKO TSE 1262

Beko

 • Енергетска класа: А+
 • Нето капацитет:114L
 • Димензии:84×54.5×62.5cm

7.890 ден 8.990 ден

Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

до 85cm

Енергетска ефикасност

A+

 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:А+
 • Нето капацитет:114L
 • Капацитет на замрзнувачот:13L
 • Капацитет на замрзнувачот: 2kg / 24h
 • 2 стаклени полици
 • Потрошувачка на енергија годишно:169kWh
 • Ниво на бучава:40dB
 • Димензии:84×54.5×62.5cm