-8%

BEKO TSE 1402

Beko

 • Енергетска класа:А+
 • Вкупен капацитет:130L
 • Димензии:84x54x59cm

7.790 ден 8.490 ден

 

 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:А+
 • Вкупен капацитет:130L
 • Три стаклени полици
 • Потрошувачка на енергија годишно:116kWh
 • Ниво на бучава:42dB
 • Димензии:84x54x59cm
Категорија:
Бренд

Ширина

59 sm

Висина на фрижидер

до 85cm

 • Енергетска класа:А+
 • Нето капацитет:128L
 • Автоматско одмрзнување
 • Автономна работа до 20h
 • Потрошувачка на енергија годишно:118kWh
 • Ниво на бучава:39dB
 • Димензии:82x60x55cm