, ,

BEKO TSE 1423 N

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Нето капацитет: 128 L
 • Димензии: 84x54x59m
 • Енергетска класа:F
 • Ниво на бучава:38dB

11.990 ден

 

 • Led Illumination®
 • Реверзибилна врата
 • Стаклени полици со висока отпорност
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:128L
 • Потрошувачка на енергија годишно:112.4kWh
 • Дневна потрошувачка на енергија:0.3kWh
 • Ниво на бучава:38dB
 • Димензии:84x54x59cm
Бренд

Ширина

55cm

Висина на фрижидер

до 85cm