-15%
, ,

BEKO VCC 5424 W

Beko

 • Моќност:2400W
 • Вмукувачка моќ:350W
 • Капацитет на сад:4L
 • Телескопска цевка
 • Индикатор за полн сад
 • Ниво на бучава: 86dB
 • Должина на кабел:5m

6.390 ден 7.490 ден

 • Моќност:2400W
 • Вмукувачка моќ:350W
 • Капацитет на сад:4L
 • Телескопска цевка
 • Индикатор за полн сад
 • Ниво на бучава: 86dB
 • Должина на кабел:5m
Боја

Црна

Бренд

Моќност

2400W

тип на правосмукалка

 • Моќност:2400W
 • Капацитет на вреќа:4L
 • Вмукувачка моќ:430W
 • Индикатор за полна вреќа
 • HЕРА филтер H12
 • Tелескопска цевка
 • Ниво на бучава:82(dBA)
 • Должина на кабел:8m
 • Се задржува до 99.5% од прашината во самата правосмукала
 • Посебно прилагодлива за лица со алергии
 • Дигитално прилагодување на моќноста на самата правосмукалка