-13%
, ,

BEKO VCC 6324w

Beko

 • Моќност:2400W
 • Вмукувачка моќ:350W
 • Капацитет на вреќа:4L
 • Hepa Filter
 • Ниво на бучава:86(dBA)

6.990 ден 7.990 ден

 • Моќност:2400W
 • Вмукувачка моќ:350W
 • Капацитет на вреќа:4L
 • Hepa Filter
 • Tелескопска цевка
 • Индикатор за полна вреќа
 • Ниво на бучава:86(dBA)
 • Должина на кабел:5m
Боја

Сива

Бренд

Моќност

2400W

тип на правосмукалка

•Правосмукалка
•Моќност:2400W
•Вмукувачка моќ:430W
•Капацитет на вреќа:4L
•Hepa Filter 12
•Tелескопска цевка
•Индикатор за полна вреќа
•Ниво на бучава:78(dBA)
•Должина на кабел:7m
•Се задржува до 99.5% од прашината во самата правосмукалка
•Посебно прилагодлива за лица со алергии
•Должина на кабел:7m