-13%
, ,

BEKO VCC VCC 34118 WD

Beko

 • Моќност:1800 W
 • Моќ на вшмукување:350 W
 • Капацитет:2.1L
 • Синтетичка кеса за прашина
 • Индикатор за полнење на садот за прав / вреќата
 • Ниво на бучава:83 dBA
 • Опсег на вшмукување:7.5m
 • Должина на кабелот за напојување:5m
 • Рачка за носење
 • Телескопска цевка
 • Четка за прашина
 • Материјал на цевки:метал
 • Тежина:4.6kg
 • Димензии:34.2 x 28.2 x 22.3 cm

3.890 ден 4.490 ден

 • Моќност:1800 W
 • Моќ на вшмукување:350 W
 • Капацитет:2.1L
 • Синтетичка кеса за прашина
 • Индикатор за полнење на садот за прав / вреќата
 • Ниво на бучава:83 dBA
 • Опсег на вшмукување:7.5m
 • Должина на кабелот за напојување:5m
 • Рачка за носење
 • Телескопска цевка
 • Четка за прашина
 • Материјал на цевки:метал
 • Тежина:4.6kg
 • Димензии:34.2 x 28.2 x 22.3 cm
Боја

Сина

Бренд

Моќност

1800W

тип на правосмукалка

 • Моќност:1800W
 • Вмукувачка моќ:330W
 • Капацитет на сад:2.5L
 • Телескопска цевка
 • SmartSense индикатор-за полн сад
 • Washable double HEPA Н13,Н10 филтер
 • Должина на кабел:7m
 • Се задржува до 99.98% од прашината во самата правосмукалка
 • Посебно прилагодлива за лица со алергии