, ,

BEKO VRT 50121 VR

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност:110W
 • Моќност на вшмукување:25 W
 • Напон на батерија:21.6 V
 • Капацитет:0.6L
 • Време на работа:45 Мин
 • Време на полнење:4 – 5 часа
 • Тип на мотор:DC
 • Индикатор за батерија
 • Ниво на бучава:80 dBA
 • Rechargeable Battery

9.490 ден

 • Стик правосмукалка
 • Моќност:110W
 • Моќност на вшмукување:25 W
 • Напон на батерија:21.6 V
 • Капацитет:0.6L
 • Време на работа:45 Мин
 • Време на полнење:4 – 5 часа
 • Тип на мотор:DC
 • Индикатор за батерија
 • Ниво на бучава:80 dBA
 • Rechargeable Battery
Бренд

Моќност

150 W

тип на правосмукалка