, ,

BEKO WUE 6636C XA

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Капацитет:6kg
 • Енергетска класа:D
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Димензии:84x60x44cm

18.990 ден

 • ProSmart™ Inverter мотор
 • Полнење:фронтално
 • SteamCure®
 • OptiSense®
 • Aquawave®
 • GentleCare™ програма
 • StainExpert™ програма
 • Автоматско прилагодување количина на вода
 • Заштита од прелевање
 • Дигитален дисплеј
 • Енергетска класа:D
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:15
 • Функциja за предперење
 • Брзо +
 • Заклучување за деца
 • Годишна потрошувачка на енергија: 152kWh
 • Годишна потрошувачка на вода:8139L
 • Конекција HomeWhiz®: Bluetooth
 • Ниво на бучава:56/74dB
 • Димензии:84x60x44cm
Бренд

Брзина на центрифуга

1200

Капацитет(kg)

6kg

Инвертер мотор

Да

Енергетска ефикасност

D

 • AquaFusion
 • Aquawave
 • LED приказ
 • Индикатор за затворање на врата
 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:6kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Заштита од прелевање на вода
 • Одложен почеток:3h,6h,9h
 • Ниво на бучава:63/75dB
 • Димензии:84x60x44cm