-4%
, ,

BEKO WUE 9622 XCW

Beko

 • Енергетска класа:C
 • Капацитет:9kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:15
 • ProSmart инвертер мотор

23.990 ден 24.990 ден

 • ProSmart инвертер мотор
 • Aquawave
 • AQUAFUSION
 • Дигитален дисплеј
 • Енергетска класа:C
 • Капацитет:9kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:15
 • Одложен почеток
 • Потрошувачка на енергија по циклус (100):65kWh
 • Потрошувачка на вода:41 L
 • Ниво на бучење:76 dBA
 • Заштита за безбедност на децата
 • Димензии:84x60x55cm
Бренд

Брзина на центрифуга

1200

Капацитет(kg)

9kg

Инвертер мотор

Да

Енергетска ефикасност

C