-17%
,

BLIST B1 EKO

Blist

 • Моќност: 7-8kW
 • Нето тежина: 45kg
 • Димензии: 465x390x770mm
 • Kвадратура на загревање:35-45m2
 • Бакелитна рачка/Стакло на ложиште
 • Простор за складирање на дрва
 • Димензија на издувна цевка: 120mm

8.990 ден 10.790 ден

 • Моќност: 7-8kW
 • Нето тежина: 45kg
 • Димензии: 465x390x770mm
 • Kвадратура на загревање:35-45m2
 • Бакелитна рачка
 • Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката
 • Стакло на ложиште
 • Големо ложиште
 • Димензија на издувна цевка: 120mm
 • Примарна регулација на влезни гасови за подобро СОГОРУВАЊЕ
Категории: ,
Бренд

Моќност

8-9 kW

Тип на камин

Камин на дрва