-4%
,

BLIST BASEL

Blist

  • Максимална моќност: 8-10 kW
  • Материјал: челичен лим
  • Облога: отпорен на топлина
  • Стакло на вратата: отпорно на топлина до 750 °C
  • Регулатива за снабдување со воздух
  • Регулација на излезот на оџакот
  • Дефлектор/Пепелник
  • Решетка: леано железо
  • Препорачано гориво: дрво, дрвени брикети
  • Димензии (ШхВхД): 46.5х91х46 cm
  • Дијаметар на излезот на оџакот: 12 cm
  • Излез на оџакот: горен
  • Ефикасност: 78%
  • Вкупна тежина: 62 kg
  • Енергетска класа: А

11.990 ден 12.490 ден

 • Максимална моќност: 8-10 kW
 • Материјал: челичен лим
 • Облога: отпорен на топлина
 • Стакло на вратата: отпорно на топлина до 750 °C
 • Регулатива за снабдување со воздух
 • Регулација на излезот на оџакот
 • Дефлектор/Пепелник
 • Решетка: леано железо
 • Препорачано гориво: дрво, дрвени брикети
 • Димензии (ШхВхД): 46.5х91х46 cm
 • Дијаметар на излезот на оџакот: 12 cm
 • Излез на оџакот: горен
 • Ефикасност: 78%
 • Вкупна тежина: 62 kg
 • Енергетска класа: А
Категории: ,
Бренд

Моќност

8-10 kW

Тип на камин

Камин на дрва