-9%
,

BLIST EKONOMIK LM

Blist

 • Моќност: 5-7KW
 • Димензии: 330x360x930mm

7.690 ден 8.490 ден

 • Челична врата и плотна од високо квалитетен челик
 • Моќност: 5-7KW
 • Нето тежина: 36kg
 • Димензии: 330x360x930mm
 • Kвадратура на загревање:до 25-35m2
 • Бакелитна рачка
 • Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката
 • Димензија на издувна цевка: 120mm
 • Примарна регулација на влезни гасови за подобро СОГОРУВАЊЕ
Категории: ,
Бренд

Моќност

5-7 kW

Тип на камин

Камин на дрва