-14%
,

BLIST PADOVA

Blist

 • Максимална моќност: 9-11 kW
  Материјал: челичен лим
  Облога: отпорен на топлина
  Стакло на вратата: отпорно на топлина до 750 °C
  Регулатива за снабдување со воздух
  Регулација на излезот на оџакот
  Дефлектор/Пепелник
  Решетка: леано железо
  Препорачано гориво: дрво, дрвени брикети
  Димензии (ШхВхД): 51х91х50 cm
  Дијаметар на излезот на оџакот: 12 cm
  Излез на оџакот: горен
  Ефикасност: 78%
  Вкупна тежина: 72 kg
  Енергетска класа: А

15.390 ден 17.990 ден

 • Максимална моќност: 9-11 kW
  Материјал: челичен лим
  Облога: отпорен на топлина
  Стакло на вратата: отпорно на топлина до 750 °C
  Регулатива за снабдување со воздух
  Регулација на излезот на оџакот
  Дефлектор/Пепелник
  Решетка: леано железо
  Препорачано гориво: дрво, дрвени брикети
  Димензии (ШхВхД): 51х91х50 cm
  Дијаметар на излезот на оџакот: 12 cm
  Излез на оџакот: горен
  Ефикасност: 78%
  Вкупна тежина: 72 kg
  Енергетска класа: А
Категории: ,
Бренд

Моќност

9-11 kW

Тип на камин

Камин на дрва