-18%
,

Blist ZAR

Blist

Моќност: 7-8KW
Нето тежина: 64kg
Димензии: 480х460х930mm
Kвадратура на загревање: 35-40m2

17.990 ден 21.990 ден

Бренд

Моќност

8 kW

Тип на камин

Камин на дрва

усена врата, плотна и постоље
Моќност: 7-8KW
Нето тежина: 64kg
Димензии: 480х460х930mm
Kвадратура на загревање: 35-40m2
Бакелитна рачка
Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката
Стакло на ложиште
Двоен лим на страниците со воздушна комора за заштита на деца и предмети од горење на допир
Димензија на издувна цевка: 120mm
Примарна регулација на влезни гасови за подобро СОГОРУВАЊЕ
Терцијална регулација на издувни гасови