, ,

GORENJE BM235ORAB

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


Боја: Црна
Рерна од не’рѓосувачки челик
Врата: Стакло
Материјал на челната плоча: Стакло
Начин на отварање на вратата: Рачка
Отвoрање на врата: Лево
Волумен: 23 l
Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5
Максимална моќност на микробрановата: 900 W
Јачина на инфра грејачот (грил): 1.200 W
Начин на распределба на микробрановите: Ротирачка чинија
Електронско управување
Начин на управување: Команди на допир
Можност за исклучување на екранот
Звучен сигнал: Без можност за исклучување
Часовен опсег (min): 60 min
Начини на загревање:
Број на комбинирани опции на загревање: 2
Број на програми со грил: 2
Димензии (ШxВxД): 59,5 × 39 × 35,1 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 65,7 × 46,2 × 44,2 cm
Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,6 × 36,5-38
× 55 cm
Нето тежина на апаратот: 18 kg
Бруто тежина на апаратот: 19,9 kg

19.990 ден

Боја: Црна
Рерна од не’рѓосувачки челик
Врата: Стакло
Материјал на челната плоча: Стакло
Начин на отварање на вратата: Рачка
Отвoрање на врата: Лево
Волумен: 23 l
Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5
Максимална моќност на микробрановата: 900 W
Јачина на инфра грејачот (грил): 1.200 W
Технологија на продуцирање на микробранови: Стандардна
технологија (HVT)
Начин на распределба на микробрановите: Ротирачка чинија
Електронско управување
Начин на управување: Команди на допир
Дисплеј за прикажување на времето
Логичен избор
Можност за исклучување на екранот
Звучен сигнал: Без можност за исклучување
Часовен опсег (min): 60 min
Начини на загревање:
Број на комбинирани опции на загревање: 2
Број на програми со грил: 2
Комбинирано греење: Микробранови + грил
Функција одмрзнување според тежината
Автоматско мени
Број на меморирани програми: 8
Дефиниран старт на готвење
Заклучување за заштита од деца
Сигурносен прекинувач
Ротирачка стаклена чинија
Димензија на ротирачката чинија: 27 cm
Ротирачка решетка за скара
Начин на загревање: Кварцно
Димензии (ШxВxД): 59,5 × 39 × 35,1 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 65,7 × 46,2 × 44,2 cm
Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,6 × 36,5-38
× 55 cm
Нето тежина на апаратот: 18 kg
Бруто тежина на апаратот: 19,9 kg

Бренд