-33%
, ,

BOSCH KGN 36 NWEA

Bosch

 • Нето капацитет:302L(215L/87L)
 • Димензии:186x60x66cm
 • Енергетска класа: A++
 • Ниво на бучава: 42dB

27.990 ден 41.990 ден

 • No Frost
 • Home Connect
 • Енергетска класа:A++
 • Нето капацитет:302L
 • Капацитет на фрижидерот:215L
 • Капацитет на замрзнувачот:87L
 • Капацитет на замрзнување:11kg/24h
 • Потрошувачка на енергија годишно:235kWh
 • Ниво на бучава:42dB
 • Димензии:186x60x66cm
Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm