,

BOSCH MSM66120,

Bosch

  • Рачен блендер
  • Моќност:600W
  • Нож од нерѓосувачки челик
  • Сад за сецкање
  • Сад за мешање со капак

3.290 ден

  • Рачен блендер
  • Моќност:600W
  • Нож од нерѓосувачки челик за брзо дробење, мешање и сецкање
  • Сад за сецкање
  • Сад за мешање со капак
Бренд

Моќност

600 W