-20%
, ,

BOSCH MUM S2 AW00

Bosch

 • Моќност:700W
 • 3Д планетарно мешање:брзо и оптимално мешање на сите производи преку оптимизиран планетарен механизам
 • 4 нивоа на работа
 • Електронски регулатор на брзина
 • Удобност
 • Капацитет на сад:3.8L
 • 1 x поклопец, 1 x метална маталка
 • 1 x маталка за мешање, 1 x метличка

7.990 ден 9.990 ден

 • Моќност:700W
 • 3Д планетарно мешање:брзо и оптимално мешање на сите производи преку оптимизиран планетарен механизам
 • 4 нивоа на работа
 • Електронски регулатор на брзина
 • Удобност
 • Капацитет на сад:3.8L
 • 1 x поклопец, 1 x метална маталка
 • 1 x маталка за мешање, 1 x метличка
Моќност

700 W

Бренд