-6%
,

BOSCH TR5001 15/18/21 ESOB

Bosch

 • TR5000 15/18/21 EB електронски проточен
 • бојлерЕнергетска класа: A
 • Моќност: 15/18/21kW
 • Работен притисок: 0.25 бари
 • Годишна потрошувачка на енергија: 478kw

23.490 ден 24.990 ден

 • TR5000 15/18/21 EB електронски проточен бојлер, ен.класа А од 15/18/21kW
 • Работен притисок: 0.25 бари
 • Kaпацитет на топла вода во минута: 11,6/9,9л/5,4 л/мин. (38°C/60°C)
 • Регулатор на моќноста : 15 kW/21 kW
 • Годишна потрошувачка на енергија: 476 kWh
 • Бучава: 15 dB
 • Подготвен за Wi-Fi поврзување: проточниот бојлер може да се поврзе со апликацијата Bosch HomeCom Easy преку дополнителен адаптер (кој се докупува )
 • Точнo контролирана топла вода на саканата температура
 • Променливо подесување на температурата
 • Заштеда на енергија до 30% во споредба со хидраулични прот.бојлери
 • CLICKFIX plus: брза,лесна и едноставна инсталација
 • Kaпацитет на топла вода во минута: 9,9л/5,4 л/мин. (38С/60С)
 • Точнo контролирана топла вода на саканата температура
 • Заштитата за деца може да ја активира инсталатерот и штити од изгореници
 • Заштита IP25,осигурач 32 А,-трофазно
Бренд

Моќност

15kw, 18kw, 21kw