-4%
,

BOSCH TR7001 15/18/21 DESOB

Bosch

 •  ен.класа А од 15/18/21 kW
 • Kaпацитет на топла вода во минута: 11,6/9,9л/5,4 л/мин. (38°C/60°C)
 • Годишна потрошувачка на енергија: 477 kWh
 • Работен притисок: 0.25 бари
 • Регулатор на моќноста : 15/18/21 kW

25.990 ден 26.990 ден

 • TR7001 15/18/21 DESOB електронски проточен бојлер
 • Енергетска класа: А
 • Работен притисок: 0.25 бари
 • Регулатор на моќноста : 15 kW/18 kW/21 kW
 • Заштеда на ел.енергија,со едноставно прилагодување на слајдот на контролната електроника
 • LED дисплеј со 4 мемории или избор на саканата температура со прецизност од еден степен
 • Годишна потрошувачка на енергија: 477 kWh
 • Бучавост: 15 dB
 • Kaпацитет на топла вода во минута: 11,6/9,9л/5,4 л/мин. (38°C/60°C)
 • LED дисплеј со 4 мемории или избор на саканата температура со прецизност од еден степен
 • Заштеда на енергија до 30% во споредба со хидраулични прот.бојлери
 • Можност за приклучување на солар
 • CLICKFIX plus: брза,лесна и едноставна инсталација
 • Сигурност:Заштита IP25,осигурач 32 А,-трофазно
Бренд

Моќност

15kw, 18kw, 21kw