-4%
,

BOSCH TR7001 21/24/27 DESOB

Bosch

 •  ен.класа А од 21/24/27 kW
 • Kaпацитет на топла вода во минута: 14,6л/13,2л/7,2 л/мин. (380С/600С)
 • Годишна потрошувачка на енергија: 478 kWh
 • Работен притисок: 0.25 бари
 • Регулатор на моќноста : 21/24/27 kW

26.990 ден 27.990 ден

 • TR7001 21/24/27 DESOB е електронски проточен бојлер, ен.класа А од 21/24/27 kW
 • Ефикасно снабдување со топла вода со голем број функции за Вашата удобност
 • Работен притисок: 0.25 бари
 • Регулатор на моќноста : 21 kW/24 kW/27 kW
 • -Ова заштедува трошоци на ел.енергија,со едноставно прилагодување на прекинувачот/слајдот на контролната електроника
 • Годишна потрошувачка на енергија: 478 kWh
 • Бучавост: 15 dB
 • Kaпацитет на топла вода во минута: 14,6л/13,2л/7,2 л/мин. (380С/600С)
 • Удобност:
  Подготвен за Wi-Fi поврзување: Проточниот бојлер може да се поврзе со апликацијата Bosch HomeCom Easy
 • Преку дополнителен адаптер (кој се докупува )
 • Потоа проточниот бојлер може да се контролира од било која локација
 • Компатибилен на соларна енергија: Можете лесно да користите претходно загреана вода од вашиот сончев систем
 • Намалувајќи ги Вашите домаѓни трошоци од обновлива енергија.
 • LED дисплеј во боја со 5 мемории или избор на саканата температура со прецизност од еден степен
 • Точнo контролирана топла вода на саканата температура
 • Променливо подесување на температурата врз основа на симболи
 • Заштеда на енергија до 30% во споредба со хидраулични прот.бојлери
 • CLICKFIX plus: брза,лесна и едноставна инсталација
 • Идеално решение за замена: дури и од други производители на бојлери
 • Со користење на шаблонот на задниот дел од бојлерот, се избегнува непотребното дупчење на ѕидот
 • Прикажување на потрошувачка на вода и електрична енергија
 • Сигурност:
 • Заштитата за деца може да ја активира инсталатерот и штити од изгореници
 • Заштита IP25,осигурач 32 А,-трофазно
 • Доказ за безбедностa е загарантирана од страна на независен VDE-Prüfinstitut(институт)
Бренд

Моќност

21kw, 24kw, 27 kw