-4%
,

BOSCH TR8501 15/18/21 DESOAB

Bosch

 • TR8501 15/18/21 ESOB е електронски проточен бојлер, ен.класа А од 15/18/21 kW
 • Kaпацитет на топла вода во минута: 11,6/9,9л/5,4 л/мин.
 • Работен притисок: 0.25 бари
 • Регулатор на моќноста : 15 kW/18 kW /21 kW

30.790 ден 31.990 ден

 • TR85001 15/18/21 ESOB е електронски проточен бојлер, ен.класа А од 15/18/21 kW
 • Ефикасно снабдување со топла вода со голем број функции за Вашата удобност
 • Работен притисок: 0.25 бари
 • Регулатор на моќноста : 15 kW/18 kW /21 kW
 • -Ова заштедува трошоци на ел.енергија,со едноставно прилагодување на прекинувачот/слајдот на контролната електроника
 • Годишна потрошувачка на енергија: 476 kWh
 • Бучавост: 15 dB
 • Kaпацитет на топла вода во минута: 11,6/9,9л/5,4 л/мин. (380С/600С)
 • Удобност:
  Интегрирана Wi-Fi конекција: Проточниот бојлер може да се поврзе со апликацијата Bosch HomeCom Easy
 • Компатибилен на соларна енергија
 • Потоа проточниот бојлер може да се контролира од било која локација
 • Точнo контролирана топла вода на саканата температура
 • Променливо подесување на температурата врз основа на симболи
 • Заштеда на енергија до 30% во споредба со хидраулични прот.бојлери
 • CLICKFIX plus: брза,лесна и едноставна инсталација
 • Идеално решение за замена: дури и од други производители на бојлери
 • Со користење на шаблонот на задниот дел од бојлерот, се избегнува непотребното дупчење на ѕидот
 • Сигурност:
 • Заштитата за деца може да ја активира инсталатерот и штити од изгореници
 • Заштита IP25,осигурач 32 А,-трофазно
 • Доказ за безбедностa е загарантирана од страна на независен
Бренд

Моќност

15kw, 18kw, 21kw