-15%
, ,

CANDY CCE3T618FW

Candy

 • Total NoFrost
 • Енергетска класа:F Автономија:10h
 • Нето капацитет:342L LED дисплеј
 • Ниво на бучава:39dB Апликација:IOT
 • Димензија:185x 60 x 65.8cm

22.890 ден 26.990 ден

 • Комбиниран фрижидер
 • Total NoFrost
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:342L
 • Капацитет на фрижидерот:223L
 • Капацитет на замрзнувачот:119L
 • LED дисплеј
 • Интегрирана рачка
 • Реверзибилни врати
 • Апликација:IOT
 • Автономија:10h
 • Ниво на бучава:39dB
 • Димензија:185x 60 x 65.8cm
Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

A++