-12%
,

DE LONGHI EC 230BK

De longhi

 

 • Капацитет 1.0 l
 • Притисок 15 bar
 • Моќност 1100 W

7.190 ден 8.190 ден

 • Боја црна
 • Капацитет 1.0 l
 • Притисок 15 bar
 • Автоматско гаснење
 • Систем за правење пења од млеко
 • Филтер за 1 или 2 шољи кафе
 • Максимална висина на чашите 11 cm
 • Систем за собирање на капки кој може да се вади
 • Моќност 1100 W
 • Димензии 20.5 x 28.5 x 34.3 cm
Бренд