-5%
,

DE LONGHI ECAM 22.115. B

De longhi

 • Моќност 1450 W
 • Интегрирана мелница
 •  Опција за поставување на одредена количина на кафе која се приготвува
 • Може да прави и две кафиња истовремено

23.990 ден 25.190 ден

 • Автоматско правење на кафе
 • Моќност 1450 W
 • Опција за поставување на одредена количина на кафе која се приготвува
 • Може да прави и две кафиња истовремено
 • Интегрирана мелница
 • Капацитет на садот за вода: 1,8 l
 • Автоматско гаснење
 • Конусни камења на мелницата
 • 13 поставки за ситноста на кафето
 • Систем против калцификација
 • Сад за кафе 250 g
 • Макс. висина на чашите: 14,2 cm
 • Притисок 15 bar
 • За еспресо и капучино
 • Тежина 9 kg
Бренд