ELECTROLUX EDBS3370

Elektrolux

 • Парен генератор
 • Моќност на грејачот: 2.350 W
 • Керамичка плоча
 • Резервоар за вода:1200ml

8.290 ден

Бренд

Моќност

2350 W

 • Моќност: 2350 W
 • Парна станица
 • 3 нивоа на пареа(ниско,средо,високо),
 • Парни удари 125 g/min
 • Притисок 5 бара
 • Загревање за само 1,5 минута
 • ThermosafeTМ индикатор
 • Сад за вода 1200 ml
 • Заштита самоисклучување(после 10 минути мирување)
 • CERAMIC stopalos 84 дупчиња
 • Индикатор: 1.Спремно за користење; 2.Празен сад за вода
 • Филтер против каменец кој се заменува
 • Заштита против прокапување
 • Должина на кабел 1,8метри