-15%
,

FUEGO AN-110

Fuego

 • Апарат за палачинки
 • Моќност:1200W
 • Дијаметар:30 сm
 • Нелеплива подлога
 • Термостат
 • Додатоци:шпатула и аксесоар за рамномерно нанесување на смесата

1.690 ден 1.990 ден

 • Апарат за палачинки
 • Моќност:1200W
 • Дијаметар:30 сm
 • Нелеплива подлога
 • Термостат
 • Додатоци:шпатула и аксесоар за рамномерно нанесување на смесата
Бренд