-14%
,

FUEGO AOT PM03

Fuego

  • Моќност:1100W
  • Припрема на топол воздух без маснотии
  • 220-240V~50/60Hz

850 ден 990 ден

Бренд

  • Моќност: 1100W
  • Лесен за чистење и одржување
  • Индикатор
  • Припрема на топол воздух без маснотии
  • Мерилка
  • 220-240V~50/60Hz