,

FUEGO BL-009 Beige

Fuego

  • Моќност: 400W
  • Капацитет: 1-4cups
  • Систем за спречување на прелевање
  • Заштита од преварување
  • Звучен аларм

2.099 ден

  • Моќност: 400W
  • Капацитет: 1-4cups
  • Систем за спречување на прелевање
  • Заштита од преварување
  • Звучен аларм
Бренд