,

FUEGO BPT-2000B 4502L

Fuego

 • Зидна Греалка
 • Моќност 2000 W
 • Регулација 1000/2000 W
 • PTC (керамички) греач
 • 3 функции (вентилатор,греење,топол воздух)
 • Далечински управувач
 • Вклучен сет за монтажа на ѕид
 • Тајмер
 • Заштита од прегревање

2.290 ден

 • Зидна Греалка
 • Моќност 2000 W
 • Регулација 1000/2000 W
 • PTC (керамички) греач
 • 3 функции (вентилатор,греење,топол воздух)
 • Далечински управувач
 • Вклучен сет за монтажа на ѕид
 • Тајмер
 • Заштита од прегревање
Бренд

Моќност

2000 w