,

FUEGO BY-536

Fuego
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност:1800W-2200W
 • Брзини:2Температури:3
 • КонцентраторДифузер
 • Копче за ладен воздух
 • Глава за закачување

1.190 ден

 • Фен за коса
 • 220-240V ~ 50 / 60Hz, 1800-2200W
 • Поставки за 2 брзини и 3 топлина
 • Функција за ладно
 • Глава за закачување
 • Концентратор
 • Со отстранлив филтер
 • Дифузер
Бренд

Боја

Црна