,

FUEGO BY-707A

Fuego

 • Виткање на коса Тонг 110-240V ~ 60 / 50Hz, 30W
 • Прекинувач за вклучување / исклучување
 • PTC грејач
 • Глава за вртење од 360 степени
 • Мат Инјекција за завршна обработка
 • Со керамички држач за обложување
 • Поставување на температурата: 160-180 степен

540 ден

Бренд

Боја

Бела

 • Виткање на коса Тонг 110-240V ~ 60 / 50Hz, 30W
 • Прекинувач за вклучување / исклучување
 • PTC грејач
 • Глава за вртење од 360 степени
 • Мат Инјекција за завршна обработка
 • Со керамички држач за обложување
 • Поставување на температурата: 160-180 степен