-23%
, ,

FUEGO CHFGGT 302 T

Fuego

 • Контрола на допир
 • Керамички грејач
 • Индикатор за преостаната топлина
 • Поставување 9 нивоа
 • Моќност:3,0 kW (230 V~)

5.790 ден 7.490 ден

 • Плотна
 • Контрола на допир
 • Керамички грејач
 • Индикатор за преостаната топлина
 • Поставување 9 нивоа
 • Автоматско безбедносно исклучување
 • Заклучување за деца
 • Тајмер – 120 мин.
 • 200mm, 1800W (задна зона)
 • 165mm, 1200W (Предна зона)
 • Моќност:3,0 kW (230 V~)
 • Фрекфенција:50/60 Hz
Бренд

Ширина

30cm

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча