-6%
, ,

FUEGO FGBF 185 WH

Fuego

 • Нето капацитет: 312L(223L/89L)
 • Димензии: 185x60x60cm
 • Енергетска класа: A

16.990 ден 17.990 ден

 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A
 • Нето капацитет:312L
 • Капацитет на фрижидерот:223L
 • Капацитет на замрзнувачот:89L
 • Капацитет на замрзнување:4,0kg/24h
 • Потрошувачка на енергија годишно:350kWh
 • Ниво на бучава:42dB
 • Димензии:185x60x60cm
Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

A