-13%
, ,

FUEGO FGTF 484 W/N

Fuego

  • Нето капацитет: 90 L
  • Димензии: 84X48X43cm
  • Енергетска класа: A

6.990 ден 7.990 ден

  • Автоматско одмрзнување
  • Енергетска класа:A
  • Нето капацитет:90L
  • Димензии:84x48x43cm
Бренд

Ширина

48cm

Висина на фрижидер

до 85cm

Енергетска ефикасност

A