-34%
,

FUEGO FH-1088

Fuego

 • Должнини:1-3/6/9/12mm
 • Сечила од нерѓосувачки челик
 • вклучено – 4 додатоци:
 • *Масло за подмачкување
 • *Четка за чистење
 • *Ножици
 • *Чешел
 • *Покривка на сечилото
 • Моќност:15W (максимум)

390 ден 590 ден

 • Должнини:1-3/6/9/12mm
 • Сечила од нерѓосувачки челик
 • вклучено – 4 додатоци:
 • *Масло за подмачкување
 • *Четка за чистење
 • *Ножици
 • *Чешел
 • *Покривка на сечилото
 • Моќност:15W (максимум)
Бренд