-25%
,

FUEGO FH 20 A

Fuego

  • Моќност:1000W-2000W
  • Светлосен индикатор
  • 2 степени на загревање

890 ден 1.190 ден

  • Моќност:1000W-2000W
  • Светлосен индикатор
  • 2 степени на загревање
  • Tермостат
  • Заштита од прегревање
Бренд

Моќност

2000 w