,

FUEGO FH15

Fuego
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност:1000W-2000W
 • Светлосен индикатор
 • 2 степени на загревање
 • Tермостат
 • Заштита од прегревање

890 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

2000 w

 • Калорифер
 • Моќност:1000W-2000W
 • Светлосен индикатор
 • 2 степени на загревање
 • Tермостат
 • Заштита од прегревање