-18%
,

FUEGO HFP501

Fuego

 • Сецко
 • Моќност:400W
 • Брзини:2
 • Капацитет на сад:500ml
 • Сечила од нерѓосувачки челик
 • Гаранција12 месеци

890 ден 1.090 ден

Бренд

Моќност

400 W

 • Сецко
 • Моќност:400W
 • Брзини:2
 • Капацитет на сад:500ml
 • Сечила од нерѓосувачки челик
 • Гаранција12 месеци