,

FUEGO HSM705

Fuego

  • Моќност: 65-100W
  • Капацитет на садот за миксирање:450ml
  • Идеален за подготвување на инстант кафе

1.190 ден

Бренд

  • Моќност: 65-100W
  • Капацитет на садот за миксирање:450ml
  • Идеален за подготвување на инстант кафе