-10%
,

FUEGO JB-2011

Fuego

  • Моќност: 1500W + 1000W
  • Големина на плочата:185/155мм
  • Термостат
  • Заштита над греење
  • Индикаторот

1.790 ден 1.990 ден

Бренд

Моќност

1000W, 1500W

Тип на плоча

електрична плоча

  • Моќност: 1500W + 1000W
  • Големина на плочата:185/155мм
  • Термостат
  • Заштита над греење
  • Индикаторот