,

FUEGO JB-3211 S

Fuego
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност: 1500W
  • Големина на плочата:185мм
  • Термостат
  • Заштита над греење
  • Светло на индикаторот

1.050 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

1500W

Тип на плоча

електрична плоча

  • Моќност: 1500W
  • Големина на плочата:185мм
  • Термостат
  • Заштита над греење
  • Светло на индикаторот