FUEGO KY-262

Fuego
Availability:

Нема на залиха


Моќност:2600W
Керамичка грејна плоча
Резервоар за вода:320ml

1.290 ден

  • Пегла на пареа
  • Моќност: 2600W (макс)
  • Вертикална пареа
  • Моќен излив на пареа
  • Променлива контрола на пареа
  • Функција за заштита од капење
  • Функција за самочистење
  • Копче за контрола на температурата
  • Капацитет на резервоарот за вода: 320ml
Категорија:
Бренд

Моќност

2600 W