,

FUEGO MAJESTIC CH1111B

Fuego

  • Моќност:400W
  • Капацитет на сад:650ml
  • Сечила од нерѓосувачки челик

1.290 ден

  • Моќност:400W
  • 220-240v 50/60Hz
  • Капацитет на сад:650ml
  • Сечила од нерѓосувачки челик
Бренд