, ,

FUEGO MD400

Fuego

 • Фиксен ѕиден држач
 • Материјал: ладно извајан челик
 • Универзален монтиран модел
 • Макс дупка: 400 × 400mm
 • Држач за ТВ, големина: 26”-55”
 • TV на ѕид: 280mm
 • Максимална тежина: 65kgs/130lbs

490 ден

FUEGO MD400T
 • Фиксен ѕиден носач
 • Материјал: ладно валани челик
 • Универзален монтиран модел
 • Макс дупка: 400 × 400mm
 • Држач за ТВ, големина: 26”-55
Бренд