, ,

FUEGO MD400T

Fuego

 • Наклонет ѕиден носач
 • Материјал: ладно валани челик
 • Навалување: -15 степени
 • Универзален монтиран модел
 • Макс дупка: 400 × 400mm
 • Држач за ТВ, големина: 26”-55”
 • TV на ѕид: 280-400mm
 • Максимална тежина: 65kgs/130lbs

590 ден

FUEGO MD400T
 • Наклонет ѕиден носач
 • Материјал: ладно валани челик
 • Навалување: -15 степени
 • Универзален монтиран модел
 • Макс дупка: 400 × 400mm
 • Држач за ТВ, големина: 26”-55”
 • TV на ѕид: 280-400mm
 • Максимална тежина: 65kgs/130lbs
Бренд