,

FUEGO MG 158

Fuego
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност:800W
 • Ниво на бучава:85dB
 • Висока стапка на мелење месо околу 1200гр/мин

2.290 ден

Нема на залиха

 • Моќност:800W
 • Врвен квалитет на алуминиумски мотор
 • Преносна рачка, лесна за носење и движење
 • Oграничувач на температурата со функција за автоматско ресетирање, заштита од прегревање
 • Високо квалитетен нож од челик
 • Ниво на бучава:85dB
 • Висока стапка на мелење месо околу 1200гр/мин
 • On/Off копче
Бренд