-25%
, ,

FUEGO MG 820 B3 BD

Fuego

  • Капацитет:20L
  • Механичка контрола
  • 245 мм стаклена плоча
  • Грил функција:1000W
  • Моќност:800 W

7.490 ден 9.990 ден

Бренд

  • Капацитет:20L
  • Механичка контрола
  • 245 мм стаклена плоча
  • Грил функција:1000W
  • Моќност:800 W