,

FUEGO MG238

Fuego

 • Моќност:1500W
 • Висока стапка на мелење месо околу 1200гр/мин
 • Ниво на бучава:85dB

3.390 ден

Бренд

 • Моќност:1500W
 • Врвен квалитет на алуминиумски мотор
 • Преносна рачка, лесна за носење и движење
 • Oграничувач на температурата со функција за автоматско ресетирање, заштита од прегревање
 • Високо квалитетен нож од челик
 • Висока стапка на мелење месо околу 1200гр/мин
 • Ниво на бучава:85dB
 • On/Off копче