, ,

FUEGO MG84

Fuego
Availability:

Нема на залиха


 • Конзолен LCD телевизор со ѕид
 • Материјал: ладно валани челик
 • Навалување: -12 до +8 степени. Вртливо: 120 степени.
 • Универзален монтиран модел
 • Макс дупка:400 × 400mm
 • Држач за ТВ, големина: 26”-55”
 • TV на ѕид: 57-367280mm
 • Максимална тежина: 35kgs/77lbs

1.590 ден

Нема на залиха

 • Материјал: ладно валани челик
 • Навалување: -12 до +8 степени. Вртливо:
 • 120 степени.Универзален монтиран модел
 • Макс дупка: 400 × 400mm
 • Држач за ТВ, големина: 26”-55”
Бренд